Dobro došli

AUTO DALMACIJA je ovlašteni zastupnik i serviser za Splitsko-dalmatinsku županiju za KIA vozila, rezervne dijelove i servis. Naš prodajno servisni salon se nalazi u Trogiru, na adresi Cesta Plano 2/a.

Osim što smo najveći suvremeno opremljeni KIA salon u Dalmaciji možete biti pouzdani da je AUTO DALMACIJA d.o.o. i vaš najbolji poslovni partner.

Uz prodaju novih KIA vozila, kupcima nudimo i savjetovanje o najpovoljnijim uvjetima financiranja kao i osiguranja vozila - efikasno i bez puno papirologije.

Svako Vaše vozilo kupljeno kod nas koje osim što ima jedinstvenu 7 godišnju garanciju, možete predati školovanim djelatnicima i biti sigurni da će prodaja, servis ili popravak biti obavljen stručno prema standardima i procedurama KIA Grupe i u najkraćem roku.

Naša poslovna filozofija je orijentirana prema zadovoljstvu kupaca, što postižemo kvalitetnom komunikacijom s kupcima, širokom ponudom KIA vozila i naposlijetku činjenicom da kod nas Vaš novac zaista vrijedi više.

U svim segementima kupcima nastojim dati onaj korak više bilo da se radi o zadovoljstvu uslugom pri kupnji automobila, održavanjem i servisiranjem KIA vozila ili ponudom i lagerom rezervnih dijelova.

Osim novih KIA vozila nudimo i rabljena vozila različitih proizvođača. Rabljena vozila koja se prodaju su ispitana od strane tehničkog osoblja i ako je bilo potrebno dorađena u servisnoj radionici, potpuno su tehnički ispravna s originalnim kilometrima.

Naša vozila imaju: jamstvo na vozilo, potvrdu o tehničkoj ispravnosti, dodatnu opremu, mogućnost probne vožnje, financiranje, mobilno jamstvo i jamstvo zamjenskog vozila.

 

 

Obavještenje

Tehnologija Cookie-a omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije.

Slažem se Pročitajte više